Köszöntő

Kedves Érdeklődő!Karunk elkötelezett az élethosszig tartó tanulás és a magas szintű hazai egészségügyi és szociális szakemberképzés iránt, melyet jól tükröznek a karunk által az országban először indított mesterképzések (okleveles ápoló és okleveles védőnő), illetve a mind a mai napig egyedülálló saját egészségtudományi doktori iskola is.


Ezen elkötelezettség jegyében szeretnénk segíteni a végzős középiskolásokat az érettségi vizsgára történő felkészülésben. 2018. január 22-étől 14 hetes online érettségi felkészítő tanfolyamot szervezünk, melyet térítésmentesen vehetnek igénybe az idén érettségiző diákok. A tanfolyamot biológia és egészségügyi alapismeretek tárgyakból szervezzük közép és emelt szinten.


Kinek ajánljuk a tanfolyamot?


Elsősorban azoknak, akik a PTE Egészségtudományi Kar képzéseire szeretnének jelentkezni, de bárkinek hasznos lehet, aki  biológiából vagy egészségügyi alapismeretből szeretne érettségizni közép, vagy emelt szinten.

A tanfolyam azoknak a diákoknak jelenthet komoly segítséget akik úgy érzik, hogy nehezen teljesítenék a 280 minimum felvételi pontot.


Utolsó módosítás: 2017. október 4., szerda, 14:55