Hírek

 
 
Kép
Köszöntő
Admin írta 2017. szeptember 26., kedd, 13:05 időpontban
 

Kedves Érdeklődő!Karunk elkötelezett az élethosszig tartó tanulás és a magas szintű hazai egészségügyi és szociális szakemberképzés iránt, melyet jól tükröznek a karunk által az országban először indított mesterképzések (okleveles ápoló és okleveles védőnő), illetve a mind a mai napig egyedülálló saját egészségtudományi doktori iskola is.


Ezen elkötelezettség jegyében szeretnénk segíteni a végzős középiskolásokat az érettségi vizsgára történő felkészülésben. 2018. január 22-étől 14 hetes online érettségi felkészítő tanfolyamot szervezünk, melyet térítésmentesen vehetnek igénybe az idén érettségiző diákok. A tanfolyamot biológia és egészségügyi alapismeretek tárgyakból szervezzük közép és emelt szinten.


Kinek ajánljuk a tanfolyamot?


Elsősorban azoknak, akik a PTE Egészségtudományi Kar képzéseire szeretnének jelentkezni, de bárkinek hasznos lehet, aki biológiából vagy egészségügyi alapismeretekből szeretne érettségizni közép, vagy emelt szinten.

A tanfolyam azoknak a diákoknak jelenthet komoly segítséget akik úgy érzik, hogy nehezen teljesítenék a 280 minimum felvételi pontot.(Szerkesztette Varga Szilvia - eredeti leadás ideje: 2015. January 12., Monday, 17:15)

(Szerkesztette Tóth Krisztina - eredeti leadás ideje: 2015. November 18., Wednesday, 11:13)

(Szerkesztette Tóth Krisztina - eredeti leadás ideje: 2015. november 23., hétfő, 13:08)

(Szerkesztette Tóth Krisztina - eredeti leadás ideje: 2016. október 10., hétfő, 12:31)